Saldırıya uğrayan hakem ameliyat oldu

Amatör Lig'de Ayrancılar Gençlikspor teknik direktörü, futbolcuları ve taraftarlarının saldırdığı hakem Fatih Tokail, kulağından ameliyat oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir 1'inci Amatör Lig 10'uncu Grup'ta, oynanan maçta Ayrancılar Gençlikspor teknik direktörü, futbolcuları ve taraftarlarının saldırısına uğrayan hakem Fatih Tokail, ameliyat oldu. Aynı zamanda İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser olan Tokail'in kulağından operasyon geçirdiği öğrenildi.

Hakeme saldıran 2 kişi, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutuluyor. Ayrancılar Gençlikspor Teknik Direktörü Burak Atasoy, hakeme ilk fiili saldırıyı gerçekleştiren Ayrancılar'dan Osman Karataş, Necim Oğuz ve birçok futbolcunun Amatör Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edileceği öğrenildi.

İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kadri Yatkın, hakem, gözlemci ve saha komiserinin detaylı raporunu beklediklerini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Dün, Torbalı'da 1-1 berabere devam eden Ayrancılar Gençlikspor-MESEV Gençlik Spor karşılaşmasında hakemin verdiği karara tepki göstererek tribüne yollanan Ayrancılar Gençlikspor Teknik Direktörü Burak Atasoy, pozisyonun devamında kullanılan frikiğin golle sonuçlanmasıyla sahaya atladı.

Ayrancılar'ın yediği golden sonra oyunu bitiren hakem Tokail'e doğru koşan Atasoy'dan önce futbolcular hakeme saldırmaya başladı. Daha sonra taraftarlar tribünlerden atlayıp hakem Fatih Tokail'e saldırmaya çalıştı.

Tekme ve yumruklarla darp edilen Tokail kendini soyunma güçlükle girebildi. Yardımcı hakemler Berkan Şen ve Abdurahim Akça'ya da fiziki saldırı gerçekleşirken, polis saldırganlara cop ve biber gazıyla müdahale etti.

Şiddete maruz kalan hakem Fatih Tokail, yardımcıları ve MESEV Gençlik Sporlu futbolcular, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu. (TORBALI/DHA)

Amatör maçta hakeme tekme ve yumruklarla saldırdılarAmatör maçta hakeme tekme ve yumruklarla saldırdılar