MKE Ankaragücü: Başakşehir karşılaşması başka şehirde oynanacak

MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir karşılaşması Ankara dışında oynanacak. Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, TFF yetkililerinin Yenikent Stadyumu'nun zeminin uygun olmadığı yönünde rapor verdiği aktarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Medipol Başakşehir maçının başka bir şehre alınacağını duyurdu. Açıklamada, TFF'nin yaptığı incelemede, Yenikent Stadyumu'nun zeminin futbolla elverişli olmadığı yönünde rapor verdiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig 15'inci hafta mücadelesinde MKE Ankaragücü, 12 Aralık günü Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Karşılaşmanın Yenikent Stadyumu'nda oynanacağı açıklanmıştı.

Ankaragücü'nden bugün yapılan açıklamada, "TFF tarafından görevlendirilen yetkililerin Yenikent Stadyumu’nda yaptığı denetimler neticesinde saha zemininin futbol müsabakası oynamaya elverişli olmadığı rapor edilmiştir. Bu nedenle İstanbul Başakşehir FK ile yapacağımız müsabaka başka bir şehirde oynanacaktır. Müsabakanın oynanacağı şehir ile ilgili açıklamamız daha sonra yapılacaktır" denildi. (HABER MERKEZİ)