Galatasaray: 1 - Atiker Konyaspor: 1

Süper Lig'de haftanın açılış maçında Galatasaray ve Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Galatasaray, 69'uncu dakikada Uğur Demirok'un kendi kalesine attığı golle önce geçti. Atiker Konyaspor ise 90'ncı dakikada Skubic'in penaltıdan kaydettiği golle eşitliği sağladı. Penaltı kararının ardından topu hakeme atan Serdar Aziz ise kırmızı kartla oyundan atıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray, Atiker Konyaspor'u konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan ve saat 20.30'da başlayan mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çaldı. Göçek'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Erdem Bayık yaptı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmadan eşitlik 69'uncu dakikada bozuldu. Mariano'nun sağ çizgiden yaptığı ortada, ceza sahasında oluşan karambolde Uğur Demirok'a çarpan Atiker Konyaspor ağlarına gitti.

Atiker Konyaspor, 87'nci dakikada penaltı kazandı. Serdar Aziz'in Nejc Skubic'e müdahalenin ardından hakem Hüseyin Göçek penaltı kararı verdi. Kararın ardından topu Göçek'e doğru atan Serdar Aziz, kırmızı kartla oyundan atıldı.

90'ıncı dakikada topun başına geçen Nejc Skubic'in topu ağlara gönderdi ve Atiker Konyaspor skora denge getirdi: 1-1.

Bu skorla Galatasaray 24 puana, Atiker Konyaspor da 18 puana yükseldi.

TERİM'DEN 2 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in cezası nedeniyle yerine teknik sorumlu olarak  Levent Şahin ve Ümit Davala kulübedeki yerlerini aldı. Terim, Kayserispor maçının ilk 11'inde 2 değişikliğe gitti.

Terim, sakat olan Sinan Gümüş'ün yerine sakatlıktan dönen Eren Derdiyok'a, orta sahada ise sakatlığı bulunan Younes Belhanda'nın yerine de tedavi süreci sona eren Fernando'ya görev verdi.

Galatasaray sahaya; Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Fernando, Selçuk, Onyekuru, Feghouli ve Eren Derdiyok ilk 11'i ile çıktı.

MUSLERA 300'ÜNCÜ MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera, Atiker Konyaspor mücadelesi ile birlikte Sarı kırmızılı forma ile 300'üncü resmi maçına çıktı. Muslera, aynı zamanda Galatasaray'da en çok forma giyen yabancı futbolcu konumunda.

KONYASPOR'DA 3'ÜNCÜ AYKUT KOCAMAN DÖNEMİ BAŞLADI

Atiker Konyaspor, Galatasaray karşısına yeni teknik direktörü Aykut Kocaman yönetiminde çıktı. 3'üncü kez Yeşil beyazlı takımın başına geçen Kocaman, yeni döneminde ilk maçını Sarı kırmızılı takıma karşı oynadı.

Aykut Kocaman, MKE Ankaragücü ile oynanan mücadelenin ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı. Kocaman, orta sahada Volkan Fındıklı'nın yerine Jonsson'u, kanatta Fofana'nın yerine Ömer Ali Şahiner'i, hücum hattında ise Yatabare'nin yerine Traore'yi sahaya sürdü.

Atiker Konyaspor sahaya; Serkan Kırıntılı, Skubic, Diagne, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Jonsson, Jevtovic, Milosevic, Traore, Ömer Ali Şahiner ve Jahovic ilk 11'i ile çıktı. (İSTANBUL/DHA)