Fenerbahçe, 3 futbolcuyu kadro dışı bıraktı

Fenerbahçe, Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe, Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar’ın süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı duyuruldu. Açıklamada, "Kulübümüzün yeniden yapılanma hedefleri doğrultusunda benzer inisiyatif ve tasarrufların sürebileceğini ve lüzum halinde alınan kararlar ile ilgili kamuoyunun gerekli ölçü ve şekilde aydınlatılacağını önemle bildiririz" denildi.

Spor Toto Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe; 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi 14'üncü sırada yer alıyor.

Sarı lacivertli kulüpten akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "sezon başından bugüne kadarki gelişmeler ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmeler sonucunda" yeni kararlar alındığı belirtildi. Açıklamada, A Futbol Takımı teknik heyetinden Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı ile yollarını ayrıldığı aktarıldı.

Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar'ın da süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı ifade edilen açıklamada, "Gereken hallerde Kulübümüzün yeniden yapılanma hedefleri doğrultusunda benzer inisiyatif ve tasarrufların sürebileceğini ve lüzum halinde alınan kararlar ile ilgili kamuoyunun gerekli ölçü ve şekilde aydınlatılacağını önemle bildiririz" denildi. (HABER MERKEZİ)