Ağlaya ağlaya Real Madrid'e gitti!

Vinicius Junior, Flamengo'daki son maçına çıktı. Duygusal anlar yaşayan oyuncu gelecek sezon Real Madrid'de forma giyecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Real Madrid'in Mayıs 2017'de henüz 16 yaşındayken 45 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Vinicius Junior, maç sonrasında gözyaşlarını tutamadı. Junior, taraftarlarla fotoğraf çektirip formasını tribünlere fırlattı.

Mayıs 2017'de Real Madrid'e 16 yaşındayken transfer olan Vinicius Junior, Flamengo'daki son maçına çıktı. Flamengo, ligde Parana'yı evinde ağırladı. Sahadan 2-0'lık galibibiyetle ayrılan ev sahibi, puanını 26'ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

FORMASINI TRİBÜNLERE ATTI

Daha önce Real Madrid'e transfer olan Vinicius Junior, maça 11'de başladı ve 90 dakika boyunca sahada kaldı. Maracana Stadı'nda son düdük çaldıktan sonra ise çocukken tuttuğu takımdan ayrılmak üzere olan Vinicius Junior, taraftarlara veda ederken gözyaşlarını tutamadı. Maçın hemen ardından tribünlere giden genç oyuncu, formasını tribünlere fırlattı.

Vinicius Junior, röportaj sırasında ise gözyaşlarını tutamazken şunları söyledi:

"Bazen aynı anda hem mutlu hem de üzgün ulursunuz. Lig lideriyiz, Libertadores'te tur atladık. Bunların bana faydası oldu. Bu kulüp bana çok yardım etti. Ancak yeni bir başlangıç yapıyorum. Bu kulüp beni Sao Goncalo'dan aldı, bana daha iyi bir hayat sağladı. Flamengo'ya geldiğim ilk günden bu yana herkes bana yardım etti. Herkese teşekkür ediyorum."

'BİRAZ MUTLUYUM BİRAZ ÜZGÜN'

"Kulübün futbol direktörü benden biraz daha kalmamı istedi ancak bu bana bağlı bir karar değil. Bu konuda kararı veren ben değilim" diyen oyuncu, "Herkes burada Flamengo'da kupa kazanmamı, biraz daha kalmamı istiyor ancak menajerim ve Real Madrid, artık ayrılmamın benim için en iyisi olduğuna karar verdi. Eminim ki bir gün Flamengo'ya geri döneceğim. Flamengo formasıyla Maracana'da forma giydiğim son maç olduğu için biraz mutluyum biraz üzgün..." dedi.