Arda Turan: Bizde bazı şeyler mezara gider

Arda Turan, kendisini ıslıklayan Galatasaray taraftarlarına kırgın olmadığını söyledi. "Canları sağ olsun" diyen Turan, "Hayatımızda, gençlikte böyle hatalar yaptık ama ben hayatımı Allah için yaşıyorum. Allah biliyor gerçekleri ve kalbimdekini. O yüzden bizde bazı şeyler mezara gider" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçın ardından basın mensuplarına konuştu.

Maçı değerlendiren Arda Turan, "Galatasaray kısmen hak ettiği bir maçı kazandı. Bizden daha iyi oynadılar. Biz de oynanması gerektiği gibi oynadık. Ama Mariano, çok iyi bir gol attı. Maçın kilidini açtı onlar adına. Onları tebrik ediyoruz" diye konuştu.

'İSTEDİKLERİ KADAR ISLIKLAYABİLİRLER'

Maç öncesinde ve maç sırasında Galatasaray taraftarlarının kendisini ıslıklanmasına da değinen Turan, şunları söyledi:

"Burası benim yuvam. İnsanlar istedikleri kadar ıslıklayabilirler. Canları sağ olsun. Hayatımızda, gençlikte böyle hatalar yaptık ama ben hayatımı Allah için yaşıyorum. Allah biliyor gerçekleri ve kalbimdekini de. O yüzden biz de bazı şeyler mezara gider. Buraya başka forma ile geliyoruz. Normal, ıslıklayacaklar. Üzülmedim, bekliyordum. Türkiye'nin her yerinde ıslıklanıyorum. 100 kere milli olmuş, Avrupa'da 11 kupa kazanmış biri, Türkiye'nin her yerinde ıslıklanıyor. İnşallah Cengizler, Enesler bunları yaşamazlar. Çok problem değil. Ben mutluyum. Çünkü futbolun düşünüldüğü insanlarla beraberim. İnsanların beni koyduğu kılıfa değil de bana değer veren insanlarla beraberim. Zor mu, zor tabi ki. Evimize geliyoruz, burada büyüdük. Bir sürü hocamız var."

'TERİM'İ GÖRSEM SELAM VERİRDİM'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya gelmemesinin sorulması üzerine de Arda Turan, "Herhangi polemiğe girecek bir şey istemiyorum. Ben bana sahip çıkmış bir kulübe, işime saygı olacak şekilde konsantre olmaya çalıştım. Görseydim, selam da verirdim" yanıtını verdi.

'POLEMİK KONUSU OLMAK İSTEMİYORUM'

Taraftarlara karşı hiçbir kırgınlığının olmadığını belirten Turan, "Ben 12 yaşından 24 yaşına kadar burada yetiştim. Dünyanın en büyük kulüplerine gittikten sonra gururla söyledim. Hala da söyledim. Bu kulübe para kazandırarak gittim. Şartlar böyle oldu. Ben bugüne kadar söylediğim her lafın arkasındayım. Herhangi bir polemik konusu olmak istemiyorum. Şampiyonluk için biz sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi. (İSTANBUL/DHA)