Martin Skrtel, milli maçta baygınlık geçirdi

Fenerbahçe'nin Slovak oyuncusu Martin Skrtel'in yüzüne, milli maç sırasında sert top çarptı. Yerde kalan Skrtel, dilinin nefes yolunu tıkaması nedeniyle bir süre nefessiz kaldı. Skrtel için kulübü Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Slovakya milli takımı, Royal Cup maçında Tayland'ı 2-1 mağlup etti.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, maçın ilk yarısında, Fenerbahçe forması giyen Martin Skrtel yüzüne sert bir şekilde top çarptı. Yerde kalan Skrtel'e sağlık ekibi müdahale etti. Dilinin nefes yolunu tıkaması nedeniyle Skrtel'in bir süre nefessiz kaldığı belirtildi.

Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından kendine gelen Martin Skrtel, maça devam etti.

Sakatlığın ardından Fenerbahçe'nin internet sitesinden yayınlanan mesaj, "Slovakya ile Tayland milli takımları arasında yapılan hazırlık maçında futbolcumuz Martin Skrtel’in başına aldığı top darbesiyle kısa süreli baygınlık geçirdiği haberini üzülerek takip ettik. Yapılan müdahalenin ardından, sağlık durumu normale dönerek maça devam eden ve durumu şu an iyi olan futbolcumuz Martin Skrtel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray da Skrtel için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kulübün internet sitesinden paylaşılan mesajda, "Slovakya'nın Tayland ile oynadığı milli maçta yüzüne gelen top sonrası baygınlık geçiren Fenerbahçeli Martin Skrtel'e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" denildi.