Milli takım kampında çatalla saldırı

Olimpiyat ikincisi halterci Daniyar İsmayilov, milli takım kampında Murat Ekinek'e çatalla saldırdı. Ekinek yaralanırken, iki sporcu da kamptan gönderildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye Halter Milli Takımı, 20 gündür Gaziantep Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde kamp yapıyor. Daniyar İsmayilov ile 3 aydır kampta bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) sporcusu Murat Ekinek arasında sözlü tartışması yaşandı. İsmayilov, Ekinek'e çatal ile saldırarak yaraladı.

KAVGA 'ÇATAL' YÜZÜNDEN BAŞLADI

Yemek sırasında masada oturan Daniyar İsmayilov, Murat Ekinek'ten çatal istedi. Ekinek'in, "Kalk kendin al" dediği ve bunun üzerine İsmayilov'un, küfrederek çatalı Ekinek'in koltuk altına sapladığı belirtildi.

Bu gelişme üzerine Türkiye Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atak, her iki sporcu hakkında rapor tutulduğunu ve sporcuların kamptan gönderildiğini belirtti.

Atak, "Gereken ceza ne ise verilecek. Biz Milli Takım'da problemli sporcu istemiyoruz. Burası Milli Takım kampı. TOHM sporcusu ile tartışmak neyin nesi anlamadım. Murat kardeşimizin de hatası olabilir. Ama çatal saplamak ve yaralamak asla kabul edilemez. Hocalarımız raporları tuttu. Federasyonumuza ulaştığında gereken ceza verilecek. Bu konu ile ilgili raporlar elimize ulaştığında federasyon başkanımız açıklama yapacaktır" dedi. (ANKARA/DHA)