Arda Turan: Hemen imza törenini yapalım, antrenmana çıkayım

Arda Turan, Medipol Başakşehir ile sözleşme imzaladı. Türkiye'ye döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Turan, bir an önce antrenmana çıkmak istedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Arda Turan, Medipol Başakşehir'e transfer oldu. Turan, yarım dönem için 2 milyon Euro artı bonus alacak. Önümüzdeki yıl ise 4 milyon Euro artı bonus alacak.

İmza töreninde konuşan Turan, "Benim için çok anlamlı ve özel bir imza. Hatta Atletico Madrid'e giderkenki günlerimi hatırlatıyor. Hem lig hem de Avrupa'da başarılı günler yaşarız. Çok mutluyum. İnanarak ve isteyerek geldim. Planladığımız hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum. Göksel Başkan'ın anlattıklarına ve organizasyonlarına çok inanarak geldim. Abdullah Avcı hocamızla abi kardeş gibi her şeyi konuşurduk. Şimdi profesyonel bir oyuncu olarak bu işin içinde olacağım. Hayatımda en çok yapmak istediğim şey olan futbola geri döneceğim. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Göksel Başkan'a da az önce 'Hemen imza törenini yapalım, antrenmana çıkayım' dedim" açıklamalarında bulundu.

2.5 YILLIĞINA KİRALANDI

Barcelona da Arda’nın transferi için Başakşehir ile el sıkışıldığını duyurdu. 2.5 yıllığına kiralık anlaşması yapıldığını bildiren Katalanlar, Arda’ya teşekkür etti. Açıklamada, “Başakşehir ile 2.5 sezonluk kiralama için anlaşıldı. Bu süreçte Barcelona, oyuncunun transfer dönemleri içerisinde başka bir takıma transferi hakkını saklı tutmakla birlikte performansa göre bonuslar alacak. Başakşehir’in satın alma opsiyonu bulunuyor” denildi. (HABER MERKEZİ)