Göztepe'den tarihi performans

Göztepe, 14 yıl ara verdiği Süper Lig'de üst üste galibiyet kazanıyor. 30 puana ulaşan İzmirli takım en son Konyaspor'u malup etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  14 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkan Göztepe, Atiker Konyaspor'u 1-0 yenerek dördüncü galibiyetini aldı. Göztepe Süper Lig'de üst üste Teleset Mobilya Akhisarspor, Kardemir Karabükspor ve Evkur Yeni Malatyaspor takımlarını malup etti.

Göztepe, bu sezon ikinci kez 4'te 4 yaparak 16 hafta sonunda 30 puana ulaştı. Aldığı sonuçlarla İzmirlileri sevindiren Göztepe, kendi adına tarihi bir performans yakaladı. Ligdeki 9. galibiyetini elde eden Göztepe, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ilk yarının bitimine 1 hafta kala lider Medipol Başakşehir'in sadece 3 puan gerisinde yer alıyor.

Atiker Konyaspor galibiyetinin ardından konuşan teknik direktör Tamer Tuna "Hedefimiz devreyi 30 puanın üzerinde bitirmek. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Galatasaray karşılaşmasını kazasız atlatmak istiyoruz. İkinci yarıya ise daha da güçlenerek başlayacağız. Yeni yılda herkes çok mutlu olacak. Takımı Avrupa kupalarına götürmek ise inşallah bize nasip olur" dedi.

lı sistemin uygulandığı 1966-67 sezonunun ilk yarısında benzer bir performans ortaya koymuştu. (İZMİR/DHA)