Atiker Konyaspor: Yöneticilerimiz sözlü saldırıya uğradı

Atiker Konyaspor, Göztepe deplasmanına giden yöneticilerinin bir kişinin sözlü saldırısına uğradığını açıkladı. Açıklamada, "Yönetim kurulu üyelerimize protokol tribününde bulunan bir şahıs 'yobazlar gidin camiye namaz kılın' diye bağırdı" denildi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Göztepe-Atiker Konyaspor maçının ardından protokol tribünündeki bir kişi, Konyaspor yöneticilerine "Yobazlar gidin camiye namaz kılın" şeklinde bağırdı. Konyaspor yöneticileri şahıs arasında tartışma yaşandı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Konyaspor yöneticilerinden özür diledi. Konyaspor Asbaşkanı Mehmet Günbaş, "Göztepeli yöneticileri tebrik ediyor, protokol tribünündeki provokatörlere gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Süper Lig'de oynanan karşılaşmada Göztepe, sahasında Atiker Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Atiker Konyaspor'un internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Yeşil beyazlı ekibin yöneticileri, protokol tribününden bir kişinin sözlü saldırısına maruz kaldı. Açıklamada, "Göztepeli yöneticileri maç sonunda tebrik eden yönetim kurulu üyelerimize protokol tribününde bulunan bir şahıs 'yobazlar gidin camiye namaz kılın' diye bağırdı" denildi.

'GEREKLİ İŞLEMLERİN YAPILMASINI BEKLİYORUZ'

Yöneticiler ve söz konusu kişi arasında tartışma yaşandığı aktarılan açıklamada, "Yöneticilerimiz protokol tribününde yaşanan çirkin saldırı sonrasında uzun süre bu büyük terbiyesizliği yapan kişilerle tartıştı. Olayların büyümesi üzerine Göztepe SK Başkanı Mehmet Sepil yönetim kurulu üyelerimizi özür dileyerek sakinleştirmeye çalıştı" ifadelerine yer verildi.

Konyaspor Asbaşkanımız Mehmet Günbaş, şunları söyledi:

“Ayrımcı, ötekileştirici hem insanlığa hem futbolun ruhuna yakışmayan bu çirkin davranış şeklini misafir takım yöneticilerine ve şehrine reva görenleri kınıyoruz. Konya’ya gelen konuk takımların yöneticilerine gösterdiğimiz misafirperverliği maalesef dışarıda göremiyoruz. Bu futbol adına büyük bir ayıp olarak karşımıza çıkıyor. Göztepeli yöneticileri tebrik ediyor, protokol tribünündeki provokatörlere gerekli işlemlerin yapılmasını bekliyoruz.”

Galatasaray hariç herkes mutlu!Galatasaray hariç herkes mutlu!