Şanlıurfaspor'da 'Başkan futbolcuyu darp etti' iddiası

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'in alacakları için TFF'ye başvuran Mertcan Çam'ı darp ettiği iddia edildi. Çam'ın abisi Yiğit Çam, "Kardeşimi Şanlıurfa'dan birilerinin de yardımıyla kaçırdık. Yola çıktıktan sonra haber alamadık" şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şanlıurfaspor'un Trabzonspor'dan kiraladığı futbolcu Mertcan Çam'ın abisi Yiğit Çam, kardeşinin Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim tarafından darp edildiğini iddia etti. Çam, "Kardeşimin darp fotoğrafları bende. Kafasında, ayağında, sırtında kan izleri var" dedi. Şanlıurfaspor'dan yapılan yazılı açıklamada ise, Mertcan Çam'ın tesislere gelirken, kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildiği öne sürüldü.

'BİRİLERİNİN YARDIMIYLA ŞANLIURFA'DAN KAÇIRDIK'

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'in futbolcu Mertcan Çam'ı darp ettiği iddiası sosyal medyada yer almıştı. Çam'ın abisi Yiğit Çam, darp iddiasının doğru olduğunu söyledi. Çam, "Kardeşimi Şanlıurfa'dan birilerinin de yardımıyla kaçırdık. 'Ağabey başkan beni dövdü' diyor. Bütün her şeyine el koydular. Kardeşimizden haber alamıyoruz. Nerede olduğunu bilmiyorum. O'na bir şey olursa hesabını kim verecek?" dedi.

'YOLA ÇIKTIKTAN SONRA HABER ALAMADIK'

Kardeşinin darp edildiğine dair fotoğraflar olduğunu belirten Yiğit Çam, "Kardeşimin darp fotoğrafları bende. Kafasında, ayağında, sırtında kan izleri var. Korkudan gidip bir yerden darp raporu alamadı. Menajeri ile görüştüm. Fotoğrafları da attım. Gerekli hukuki işlemleri başlatıyor. Hesabı verilecek. İnşallah buraya ulaşır. Yola çıktıktan sonra haber alamadık" diye konuştu.

MENAJER: HABERLER DOĞRU, DARP RAPORU ALDIK

Mertcan Çam'ın menajeri Metin Korkmaz A Spor canlı yayınına bağlandı. Korkmaz, iddiaların doğru olduğunu Mertcan Çam'ın darp edildiğini söyledi. Yurt dışında olduğunu dile getiren Korkmaz, Çam'ın Şanlıurfa'dan ayrıldığını ve ailesinin Malatya'dan alacağını belirtti. Korkmaz, darp raporu da aldıklarını ekledi.

Korkmaz'ın ardından yayınına bağlanan Mertcan Çam'ın abisi Yiğit Çam, "Abi kaçtım, beni kovaladılar, her tarafı sardılar dedi. Korkudan hastaneye de, karakol ada gidemedi. Malatya'da da değil. Şu anda kardeşime ulaşamıyorum, haber alamıyorum" dedi. Yaşananları gözyaşlarıyla anlatan Çam, kardeşinin darp edildikten sonra gönderdiği fotoğraflarda, kafasında kan izleri olduğunu ve fotoğrafları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gönderdiklerini belirtti.

ŞANLIURFASPOR: BAŞKANIMIZ TARAFINDAN DÖVÜLMESİ HABERLERİ GERÇEK DIŞI

Trabzonspor'un sezon başında TFF 2'nci Lig ekibi Şanlıurfaspor'a kiraladığı 22 yaşındaki futbolcu Mertcan Çam, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle Şanlıurfaspor'u Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etmişti. Bunu öğrenen kulüp başkanı Emin Yetim genç oyuncuyu darp edildiği iddia edilmişti.

Yazılı açıklama yapan Şanlıurfaspor ise Mertcan Çam'ın, kulüp başkanı tarafından değil, bugün tesislere gelen kişiler tarafından darp edildiğini öne sürülmüştü. Saldırganların bulunması için Şanlıurfaspor'un elinden geleni yapacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcunun başkanımız tarafından darp edildiğini öne süren ve yalan haber yapanlar hakkında en kısa zamanda hukuki sürecinde başlatılacağını beyan ediyoruz. Ayrıca futbolcunun, kulübü alacaklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği için dövüldü denilen, gerçeği yansıtmayan, aynı zamanda Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfasporumuza zarar veren bu yalan yanlış yayınlara kulüp olarak çok büyük tepki gösteriyoruz. Şanlıurfaspor kulübü olarak kulübümüzü TFF'ye ve FIFA'ya çok sayıda futbolcu başvurmuş ve aynı zamanda Şanlıurfaspor'da futbol oynamaya devam etmişlerdir. Bunun en açık örneği de Mertcan Çam'dır. Geçen sezon kulübümüzü alacakları için TFF'ye şikayet etmesine rağmen sezon başı kendisini yine transfer ettiğimizi herkes bilmektedir." (TRABZON/DHA)