Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'ndan resmen istifa etti

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu, daha önce istifa edeceğini açıklayan dernek başkanı Ali Koç'un istifasını kabul etti. Koç'un yerine Ruşen Çetin seçildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlığı'ndan resmen istifa etti. Koç'un yerine Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Çetin getirildi.

1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, derneğin 25'inci yıl kutlamasında istifa edeceğini açıklamıştı. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz; 2004 yılından bu yana Derneğimizde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Sayın Ali Y. Koç'un Mayıs 2018'de yapılması beklenen Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 'Başkan Adayı' olması nedeniyle, Derneğimizdeki görevinden istifa etme talebini beyan etmesi üzerine toplanmış, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın A.Ruşen Çetin oybirliği ile başkan seçilmiştir" denildi.

ALİ KOÇ: SÜRECİN ŞEFFAF VE ETİK GEÇMESİ İÇİN BU KARARI ALDIM

Açıklamada Ali Koç ve Ruşen Çetin'in mesajlarına da yer verildi. 2004 yılından beri başkanlık görevini yürüttüğünü belirten Ali Koç, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adaylığıma dair sürecin tamamen şeffaf ve etik geçmesi niyetiyle aldığım bu karar, bizler için bir ayrılık anlamı taşımıyor" ifadelerini kullandı.

Ruşen Çetin'e başarı dileğinde bulunan Koç, şöyle devam etti:

"Dernekteki başkanlık görevime veda etme noktasında, birlikte görev yaptığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, birlikte hayata geçirdiğimiz onlarca projenin benim adıma kuşkusuz en değerlisi olan Anıtkabir Saygı Ziyaretleri'ni 13 yıldır aynı sadakat ve özveriyle gerçekleştiren 1907 UNİFEB'li gençlerimize, bir kez daha şükranlarımı sunuyor, dernekteki çalışma arkadaşlarımıza içten ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum."

RUŞEN ÇETİN: DERNEĞİMİZ VE CAMİAMIZ ADINA HAYIRLI OLSUN

Derneğin kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan yeni başkan Ruşen Çetin, mesajında "1907 Fenerbahçe Derneği'nin Başkanlık görevini üstlenmekten onur duyuyorum. Kulübümüze değer sağlamak amacıyla kurulan derneğimizin, bu değerli sorumluluk ve bilinçle, uzun yıllar hiç ara vermeden ortaya çıkardığı projelere katkı sağlamak ve yeni projelere öncülük etmek en büyük dileğimdir" ifadelerine yer verdi.

"Sizlerin değerli desteği, yönetim kurulumuzun tecrübesi ışığında, bu yeni dönemin hem derneğimiz hem de camiamız adına hayırlı olmasını umut ediyorum" diyen Çetin, Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç'a başarılar dilediğini belirtti. (HABER MERKEZİ)