Rıdvan Dilmen: Arda aslan gibi!

Arda Turan'ın Milli Takım'dan ayrıldığını ilan ettiği açıklamayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Arda aslan gibi konuştu" dedi. Dilmen gazetecilerin Milli Takım kafilesiyle aynı uçağa binmesini de eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, futbolcu Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Katıldığı canlı yayında Milli Takım ekibiyle gazetecilerin bulunduğu uçakta yaşananlar sonrası ve Arda Turan'ın yaptığı kısa açıklamayı değerlendiren Dilmen, şöyle konuştu:

"Arda aslan gibi konuştu, 27-28 yaşındaki bir oyuncudan bahsediyoruz. Ne işi var gazetecinin Milli Takım'ın uçağında? Gazeteciler Milli Takım kafilesiyle gidemez. Sen o Milli Takım kaptanına sabah akşam hakaret eden bir adamı oraya oturtursan, yaptığı doğru demiyorum, yaptığı hatadır. Sonuçta bunların hepsi genç insanlar. Biz de böyle hatalar yaptık. Bazen de gazeteciler olarak kendimize sormamız lazım. Niye Volkan Babacan orada?"

'KEŞKE ARDA DA ÖZÜR DİLESE'

Dilmen şöyle devam etti: "Arda adına ben özür diliyorum, keşke Arda da özür dilese. Bilal Meşe ve o tür adamların gazeteciliklerinden dolayı değil, yapmasınlar gazetecilik. Taşeronluk yapıyorlar. Bana da iftira attılar. Ne oldu? İşinde gücünde oldu. Olan benim sağlığıma oldu. Ben dışarı vuramadım kalp krizi geçirdim. Mehmet Ayan'a soruyorum, Arda'ya yazdığın kadar Volkan'a yazdın mı? Arda benim babamın oğlu değil. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük değerlerden biridir. Bu işi buraya getirenler de sorumludur. Bir kadroya alırlar, almazlar, federasyon git der, geri gel der…" (HABER MERKEZİ)

Arda Turan: Pişman değilim, kuş gibi hafif hissediyorumArda Turan: Pişman değilim, kuş gibi hafif hissediyorum

Arda Turan uçakta gazeteciye saldırdıArda Turan uçakta gazeteciye saldırdı