Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi

Gençlerbirliği'nde, teknik direktör İbrahim Üzülmez'le yollar ayrıldı. Üzülmez'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Gençlerbirliği'nde, İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi. Yönetim kurulu üyelerinin ve Üzülmez arasındaki toplantıda anlaşmasının karşılıklı olarak feshedilmesine karar verildi.

Toplantıya Gençlerbirliği Başkanvekili Niyazi Akdaş, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Arif Ölmez, Genel Sayman Sinan Gürsoy ile İbrahim Üzülmez ve menajeri katıldı.

'EN UYGUN OLAN ŞİMDİLİK KULÜPTEN AYRILMAKTI'

Fesih işlemlerinin ardından vedalaşan İbrahim Üzülmez, ellerinde gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Üzülmez, "Ben iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum Gençlerbirliği'ni. Geçen sene yaptıklarımız ortada. Bu yolda takım dokuzuncu sırada. Karşılıklı olarak oturduk ve güzel bir görüşme yaptık. Bizim için en uygun olan şimdilik kulüpten ayrılmaktı. Gençlerbirliği takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

'DEVAMI İKİ TARAFA DA ZARAR VERECEKTİ'

Başkanvekili Niyazi Akdaş ise yaptığı açıklamada, ''Hocamıza geçmiş emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Devamı her iki tarafa da zarar verecekti. Karşılıklı anlaşarak öpüşerek dostane bir şekilde sözleşmemizi fesih ettik" şeklinde konuştu. (ANKARA/DHA)