Spartacus oyuncusu Ioane King hayatını kaybetti

Oyuncu Ioane King, adenokarsinom kanseri teşhisi konduktan yedi ay sonra hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spartacus dizisinde gladyatör Rhaskos karakterini canlandıran oyuncu Ioane 'John' King, pankreasına ve diğer organlarına yayılan adenokarsinom kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. 

King'in ailesi, oyuncunun ölümünden sonra Facebook'ta bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Bugün erken saatlerde John'un dövüşünün sona erdiğini üzüntüyle paylaşıyoruz. John harika bir eş, baba, oğul, erkek kardeş, arkadaş ve insan olarak bu dünyada büyük bir boşluk bıraktı. Onunla tanıştığımız için şanslı olanlarımız, onun nezaket, olumlu etki, sıkı çalışma ve sevgi mirasını sürdüreceğiz" ifadeleri kullanıldı. 

Ayrıca King’in ölümünün ardından aile üyeleri, eşi Christelle’i desteklemek için bir bağış kampanyası başlattı. Bağış toplama sayfasında, "John bizim altın çocuğumuzdur. Arkadaşlarına göre o bildiğimiz en şaşırtıcı, özverili ruhtu. John, sadece kendisi olarak bu dünyayı daha iyi hale getiren harika bir yabancı" denildi.

Ocak ayında kanser tedavisi gören oyuncu, kanserin pankreasına ve diğer organlarına yayılmasının ardından hastalığı yavaşlatmak amacıyla mart ayında kemoterapiye başlamıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)