Sony duyurdu: 'Karate Kid' serisi geri dönüyor

"Karate Kid" serisi yıllar sonra yeni bir sinema yapımıyla izleyicilerle buluşacak. Yeni film, planlanan tarihte gösterime girerse, ilk filmin üzerinden tam 40 yıl geçmiş olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Karate Kid" serisi yeni bir film ile beyazperdeye dönmeye hazırlanıyor. Yeni filmin “Orijinal filmin dönüşü” ifadesiyle 7 Haziran 2024’te vizyona gireceği duyuruldu.

Kayıp Rıhtım'ın Variety'den aktardığı habere göre, Sony Pictures, 2010’daki filmden bu yana seriye yeni bir Karate Kid filmi çekeceğini, filmin yapım aşamasında olduğunu doğruladı. Stüdyo tarafından filmin konusu veya oyuncu kadrosu açıklanmadı. 

Yeni film, planlanan tarihte gösterime girerse, ilk filmin üzerinden tam 40 yıl geçmiş olacak.

SERİ, COBRA KAI İLE GERİ DÖNMÜŞTÜ

İlk olarak 1984’te sinema salonlarına gelen "Karate Kid", Ralph Macchio’nun zorbalığa maruz kalan Daniel LaRusso adlı genci ve Pat Morita’nın akıl hocası Bay Miyagi’yi canlandırdığı bir macerayı anlatıyordu. Sonrasında 2010’da da başrollerinde Jackie Chan ve Will Smith’in oğlu Jaden Smith’in yer aldığı bir film daha çekildi.

Seri daha sonra Netflix’in Ralph Macchio ve William Zabka’nın otuz yıl sonra orijinal rollerini yeniden canlandırdığı Netflix dizisi "Cobra Kai" ile geri döndü.