Son şampiyon Başakşehir'in gol hasreti sürüyor

İlk 3 maçında mağlup olan ve gol atamayan Başakşehir, Göztepe ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Göztepe 6 puana yükselirken, Başakşehir ilk puanını kazandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 4'üncü haftasında son şampiyon İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Göztepe'yi konuk etti. Maç golsüz eşitlikle tamamlandı.

İlk 3 maçında mağlup olan ve ağları havalandıramayan Başakşehir, bu sonuçla ilk puanını kazandı. Göztepe ise puanın 6'ya yükseltti.

Maçın önemli anları şöyle:

8'inci dakikada Başakşehirli Visca'nın sağdan yaptığı ortada, ceza yayı önünde topla buluşan Ponck'un yerden sert şutunda top kaleci İrfan Can Eğribayat'ta kaldı.

33'üncü dakikada sağdan gelişen Başakşehir atağında Edin Visca'nın içeriye çıkardığı ve penaltı noktası üzerindeki Demba Ba'nın dokunamadığı top, sol çaprazdaki Mete Kaan Demir'in önünde kaldı. Demir'in şutunda, Atınç Nukan çizgi üzerinden kafayla topu çıkartarak gole izin vermedi.

53'üncü dakikada Caiçara'nın pasıyla ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Visca'nın şutunda, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

66'ncı dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın uzak mesafeden çektiği sert şutta, kaleci İrfan Can Eğribayat'ın son anda müdahale ettiği top yandan kornere gitti. (İSTANBUL/AA)