SOL Parti: Bolu'da üyemize ajanlık teklif edildi

SOL Parti Bolu İl Örgütü, kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından bir parti üyesine 'ajanlık' teklif edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

Ahin Aslan

BOLU - SOL Parti Bolu İl Örgütü, bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamayla, kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından bir parti üyesine ajanlık teklif edildiğini öne sürdü.

Açıklamada, söz konusu partilinin evinin önünden sivil bir araçla alındığı, merkezde araç içerisinde gezdirildiği ve ajanlık yapması için ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi.

'BASKILAR BİZİ YILDIRAMAZ'

SOL Parti İl Örgütü tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Dün öğlen saatlerinde parti üyesi genç arkadaşımıza, kendisini polis olarak tanıtan sivil güçler, ajanlık teklifinde bulunmuştur. Arkadaşımızı evinin önünden sivil bir araçla alan şahıslar, Bolu’da araç içerisinde gezdirerek, kendisini ajan olmaya ikna etmeye çalışmıştır. Örgütlenme hakkımızın gasp edilmesine, parti üyesi arkadaşlarımızın taciz edilmesine izin vermeyeceğiz. Ezilen halkların, kadınların, emekçilerin, gençlerin sesi olmaya, örgütlenmeye devam edeceğiz. Emekten, doğadan, bilimden, özgürlükten ve laiklikten yana devrimci demokratik bir Cumhuriyet inşası için toplumun tüm ezilen katmanlarına parti programımızı taşımaya devam edeceğiz.”