Sokak köpeklerini zehirleme çağrısı yapan Yıldız Tilbe'den sosyal medyada 'linç edildiği' iddiasıyla suç duyurusu

“Saldırgan köpek gruplarına bölge halkı zehirli et versin, hepsi gebersin” ifadelerini kullanmasının ardından sosyal medyada "linç edildiği"ni söyleyen Yıldız Tilbe, suç duyurusunda bulundu. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Yıldız Tilbe, sokak köpekleriyle ilgili attığı tweetten sonra hakkında yapılan yorumların "taciz ve linç boyutuna vardığı" iddiasıyla avukatı Handan Bakbak ile birlikte Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na gelerek suç duyurusunda bulundu.

AA'nın aktardığına göre, şarkıcı, paylaşımının ardından hakarete uğradığını belirterek, "Ne annem, ne babam, ne vücudum, ne kişiliğim, ne sanatım, hiçbir şey bırakmadılar. O yüzden çok gücüme gitti. Aslında geçecektim bu olayı ama bu kadar hakareti niye yiyeyim ki ben? İnsanı savunduğum için mi? Çocukları, yaşlıları, köpekler parçalamasın dediğim için mi?" ifadelerini kullandı.

 

Tilbe ve avukatı daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarak hazırladıkları suç duyurusu dilekçesini sundu.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Yıldız Tilbe, 12 Mart'ta Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında, "Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya" ifadelerini kullanmıştı.