Siyasiler Balenciaga mankeni oldu: Onların doları varsa bizim Balenciaga'mız var

Yapay zeka yardımıyla siyasi isimler Balenciaga mankeni olarak resmedildi. Hazırlanan videoda siyasilerin seçim süresince yaptıkları açıklamalar 'Balenciaga' göndermesiyle değiştirildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yapay zeka yardımı ile oluşturulan ve siyasi isimlerin Balenciaga mankeni olarak gösterildiği bir çalışma sosyal medyada viral oldu. Balenciaga mankenine dönüştürülen siyasilerin söylemleri de 'Ya tarih olacağız, ya Balenciaga', 'Sana söz Balenciaga geliyor', 'Onların doları varsa bizim Balenciaga'mız var' şeklinde dönüştürüldü.

Millet ve Cumhur ittifakı liderlerinin karikatürize edildiği video çalışması Twitter’da 120 binden fazla kişiye ulaştı. 

50 SANİYELİK VİDEODA HANGİ SİYASETÇİ NE DİYOR?

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in "Ya tarih yazacağız ya da Balenciaga olacağız" cümlesinde, Akşener'in 3 Mart’ta Millet İttifakı'ndan ayrıldığı zaman söylediği "Ya tarih yazacağız, ya tarih olacağız" sözüne gönderme yapılıyor.
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videodaki "Onların doları varsa bizim Balenciagamız var" cümlesi, Ağustos 2018’de Rize’de söylediği “Onların doları varsa bizim Allahımız var” sözüne gönderme.
  • Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın "Onları Balenciaga’ya geri göndereceğiz" cümlesi “Onları Suriye’ye göndereceğiz” sözüne gönderme.
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun videodaki "Her şey Balenciaga olacak” cümlesi “Her şey çok güzel olacak” sözüne gönderme.
  • İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun "14 Mayıs siyasi darbe girişimidir" sözü ise videoda “14 Mayıs Balenciaga girişimidir” cümlesiyle değiştirildi.