Sırrı Sakık'tan Ağrı'da 'taşımalı oy' tepkisi: Bu kentte hırsız var

Ağrı'da asker ve polislere taşımalı oy kullandırıldığı iddiası üzerine okula gelen DEM Partili Sırrı Sakık, sandıktaki durumu görüntüledi ve "Halkın iradesini gasp etmeyin" diye tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık, Ağrı’da asker ve polislerin 'taşımalı seçmen' olarak toplu oy kullandığını belirterek görüntüleri paylaştı. Seçmen iradesinin hiçe sayıldığını vurgulayan Sakık, 'taşımalı oy' kullanmaya "Bu kentte hırsız var. Bu kentin iradesini gasp etmek istiyorlar" diyerek tepki gösterdi. 

SAKIK: AĞRI HALKININ İRADESİNİ GASP ETMEYİN

MA'da yer alan habere göre, Ağrı'da taşımalı olarak getirildiği iddia edilen asker ve polislerin oy kullandığı okula giden DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık, askerlere yönelik, “Bugün onur günüdür. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun bu irade gaspına karşı durun. Buraya gelen güvenlik güçleri sizlere sesleniyorum; bir toplu iğne ucu kadar Allah’a inancınız varsa, bu kutsal günde Ağrı halkının iradesini gasp etmeyin. Siz kimsiniz ya. Sizin içinize siniyor mu?

Hırsız var, hırsız var. Bu kentte hırsız var. Ey Türkiye kamuoyu günlerdir size feryat ediyoruz. Ağrı’ya binlerce insan getirildi ve bu kentin iradesini gasp etmek istiyorlar. Ben ve arkadaşlarımız günlerdir feryat ediyoruz. Bu kenti kuşatmak istiyorlar. Ne yazık ki Kürt coğrafyasının tümü bir İstanbul etmedi. Herkes oraları konuştu. Ağrı halkına çağrımdır; sandıklara sahip çıkın” çağrısı yaptı. 

MUŞ'TA 'AK PARTİ LEHİNE TOPLU OY KULLANILDI' İDDİASI 

Öte yandan Muş merkeze bağlı Güzeltepe mahallesinde, Mengüçlü Mahallesinde bulunan Muhammet Safitürk Ortaokulu’nda ve Alparslan İlköğretim Okulunda AK Parti lehine toplu oy kullanıldığı iddiası üzerine gerginlik yaşandı.

(HABER MERKEZİ)