Sırp çete lideri Jovan Vukotiç cinayetinde 60 saniyede takip

Sırp çete lideri Jovan Vukotiç’in Şişli’de uğradığı silahlı saldırıda öldürülmesinin ardından devam eden davada araca konulan GPS ile ilgili rapor düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol

İSTANBUL - Suç örgütü lideri Jovan Vukotiç 8 Eylül 2022’de motosikletli iki kişi tarafından İstanbul Şişli’de uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Jovan Vukotiç'in aracına konulan GPS bilirkişi heyeti tarafından incelendi. Raporda GPS'in 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğuna yer verildi.

İstanbul Çağlayan 14’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada Jovan Vukotiç'in takip edilerek öldürüldüğü otomobile yerleştirilen GPS ilgili bilirkişi raporu dosyaya eklendi.

Bilirkişi heyeti mahkemeye sunduğu raporda 34 DMJ 004 plakalı araç üzerinde yapılan incelemede şasisinin bir bölümü olan sol arka çamurluk ile bagaj arasındaki boşluğun başka bir müdahaleye gerek kalmadan, altına yatılarak hiçbir el aletine ihtiyaç duyulmadan havalandırma ızgarası sadece çekilerek sökülmesiyle ortaya çıkartılabilir olduğuna yer verdi.

Bilirkişi raporu.

Raporda ayrıca şu bilgilere yer verildi: “Araç üzerinde yapılan inceleme ve değerlendirme sonunda; aracın şasisinin bir bölümü olan sol arka çamurluk ile bagaj arasındaki boşluğun, başka bir müdahaleye gerek kalmadan, altına yatılarak hiçbir el aletine ihtiyaç duyulmadan havalandırma ızgarası sadece çekilerek sökülmesiyle ortaya çıkartılabilir ve bu bölgeye bahsi geçen GPS takip cihazı uygun boyutta olduğu takdirde en geç 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir."

Etiketler Jovan Vukotiç Sırp