Naim filminin kadrosu açıklandı

'Naim' filmi 25 Ekim'de izleyicilerle buluşacak. Filmin, oyuncu kadrosu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncu kadrosu açıklandı. Genç oyuncu Hayat Van Eck’in efsanevi sporcu Naim Süleymanoğlu’nu canlandıracağı filmde Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Uğur Güneş, İsmail Hacıoğlu gibi isimler yer alacak.

FİLM TÜRKİYE, BULGARİSTAN VE AZERBAYCAN'DA ÇEKİLECEK

Geçtiğimiz günlerde ilk teaser’ı izleyicilerle buluşan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu”filminin oyuncu kadrosu açıklandı. Senaryosunu Barış Pirhasan’ın kaleme aldığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yapacağı Naim’in yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor. Filmin danışmanlığını ise Muharrem Süleymanoğlu yapıyor. Filmin çekimleri Türkiye’yle birlikte Bulgaristan ve Azerbaycan’da gerçekleşecek. 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' 25 Ekim 2019’da izleyicilerle buluşacak.

NAİM SÜLEYMANOĞLU KİMDİR?

Spor kariyerine 47 dünya rekoru, üç farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalyası, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdıran Naim Süleymanoğlu, kendi ağırlığının üç katı ağırlık kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti. İlk dünya rekoruna imza attığında 15 yaşındaydı. Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk sporcu da Naim Süleymanoğlu olurken ardında kırılması imkansız rekorlar bıraktı. (HABER MERKEZİ)