'Prenses Leia'dan tacizciye inek dili!

Carrie Fisher'ın dostu, Fisher'ın Hollywood'daki tacizci yapımcıya verdiği tepkiyi ilk kez paylaştı. Fisher, arkadaşına taciz eden erkeğin ofisine bir pakette inek dili yolladı!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Star Wars'un Prenses Leia'sı Carrie Fisher'ın uzun yıllar çok yakın arkadaşı olan Heather Ross, Holywood'daki Harvey Weinstein'ın taciz itirafı üzerine konuştu. Ross, 'kendisinin de uzun yıllar Oscarlı başka bir yapımcının cinsel tacizine uğradığını' ve dostu Carrie Fisher'ın verdiği tepkiyi anlattı.

Hollywood'un ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein'ın 30 yıldır sürdürdüğü cinsel tacizi itiraf etmesinin üzerine, film endüstrisinden birçok kadın sektörde uğradıkları erkek şiddetini paylaşma kararı aldı. Bu kararla Tucson radyo kanalında bir programa katılan Heather Ross, 'bir Hollywood yapımcısıyla iş yemeğine çıktığını, en azından kendisinin öyle sandığını ve bu erkeğin kendisini arabada taciz ettiğini' anlattı.

Oscarlı yapımcıdan taciz itirafıOscarlı yapımcıdan taciz itirafı

'EĞER BİR DAHA ARKADAŞIMA DOKUNURSAN...'

Ross, bu olayı en yakın arkadaşı Carrie Fisher ile nasıl paylaştığını ve Fisher'ın tepkisini ise şöyle dile getirdi: "2 hafta gibi bir zaman geçmişti sanırım, Carrie bana bir mesaj attı ve 'o erkeği Sony Stüdyoları'nda gördüğünü' söyledi. 'Ofisinde olacağını düşündüm ve ona bir paket yolladım' dedi."

Ross paketin içinde ne olduğunu sorduğunda ise Fisher şöyle yanıtladı: "Kocaman bir inek dili! Ve tabi ki şu notla beraber: Eğer bir daha benim arkadaşım Heather'a veya başka bir kadına dokunduğunu görürsem, bir daha ki pakette kendi dilinin teslimatını alacaksın!"