Sinatra'nın kızından Leonardo DiCaprio'lu biyografi filmine tepki: 'Asla onlar olamayacaksınız'

Frank Sinatra'nın en büyük kızı Nancy Sinatra, Martin Scorsese'nin Sinatra rolünde Leonardo DiCaprio'nun yer alacağı biyografi filmine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Usta yönetmen Martin Scorsese'nin, Frank Sinatra rolünde Leonardo DiCaprio'nun ve Ava Gardner rolünde Jennifer Lawrence'ın yer alacağı bir Frank Sinatra biyografisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Sinatra'nın mirasını kontrol eden kızı Tina Sinatra'nın henüz filme onay vermediği ancak Scorsese'nin yine de başroller için bu isimlerle anlaştığı belirtildi. 

Beyazperde'nin World of Reel'dan aktardığı habere göre, Sinatra'nın en büyük kızı ve şarkıcı Nancy Sinatra filme tepki gösterdi.

Nancy Sinatra, Twitter'da babası ve eşi Ava Gardner'ın bir fotoğrafıyla birlikte, "Üzgünüm Leo ve JLaw, asla onlar olamayacaksınız" diyen bir gönderiyi yeniden paylaştı.

'HERKES ÇOK KARMAŞIK AMA ÖZELLİKLE SINATRA'

Scorsese daha önce 2014 yılında Sinatra'nın biyografisini çekmeyi düşündü ancak mirasçıları tarafından engellendi. Yönetmen birkaç yıl sonra The Toronto Sun'a, bu engelin muhtemelen Sinatra'nın hayatı hakkında hiçbir şeyi saklamak istememesine bağlı olduğunu belirtti.

Scorsese, "Bazı şeyler bir aile için çok zordur ve bunu tamamen anlıyorum ama eğer benden bunu yapmamı bekliyorlarsa bazı şeyleri geri alamazlar. Sorun şu ki adam çok karmaşıktı. Herkes çok karmaşık; ama özellikle Sinatra" ifadelerini kullandı. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)