Sırtından vuruldu, kaçmaya çalışırken yaptığı kazada öldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde husumetlisi tarafından sırtından vurularak yaralanan ve otomobille kaçmaya çalışırken kaza yapan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir'in Karabağlar ilçesi Vatan Mahallesi Polat Caddesi'nde dün meydana gelen kazada, silahla yaralandığı belirlenen R.B, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

R.B, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Öte yandan, kaza anı çevredeki iki iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Görüntülerde, R.B. idaresindeki otomobilin yolda hızlı bir şekilde seyrederken önündeki iki otomobile çarparak devrilmesi yer alıyor.

EVİNE BASKIN DÜZENLENDİ

AA'nın haberine göre polis ekipleri yaptıkları incelemelerde olaya ilişkin şüphelinin B.A. (25) olduğunu ve Urla ilçesinde bir arkadaşının evinde saklandığını belirledi.

İkamete operasyon düzenleyen ekipler, B.A'yı suç aletiyle yakaladı.

Gözaltına alınan B.A'nın, R.B'nin bir akrabasıyla aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet olduğu ve durumu konuşmak için bir araya geldikleri esnada olayın meydana geldiği öğrenildi.

Kazanın R.B'nin sırtından tabancayla yaralandıktan sonra hastaneye otomobiliyle giderken meydana geldiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)