Siirt'te CHP kongresinde oraklı kavga: İki kişi gözaltına alındı

Siirt'te CHP İl Başkanlığı'nın 38. Olağan Kongresi'nde kavga çıktı. Polisin müdahale ettiği kavgada iki kişi gözatına alındı.

Kavgaya orakla katılan bir kişiye çevredekiler müdahale etti.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'nin kavgalı geçen kongrelerine bir yenisi daha eklendi. Siirt'te bir tesiste düzenlenen CHP İl Başkanlığı'nın 38. Olağan Kongresi'nde, delegelerin oy kullanma işlemi sırasında bazı partililer arasında çıkan tartışma kavgaya döndü.

2 liste halinde gidilen kongreye, CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, aday olan mevcut başkan Enver Güneş ile diğer aday CHP Merkez İlçe Başkanı Metin Özer ve partililer katıldı.

AA'nın haberine göre konuşmaların ardından delegelerin oy kullanma sırasında bazı partililer arasında arbede çıktı.  Sandalyelerin havada uçuştuğu kavganın ardından polis ekipleri salona girerek, güvenlik önlemi aldı. Tesis bahçesinde de süren ve bu sırada orakla kavgaya karışan bir kişiye alandakiler müdahalede bulundu. 

CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek ve polis ekipleri araya girerek gerginliği sona erdirdi. Polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler chp siirt kavga