Sidney'de okul yakınlarında bıçaklı saldırı: 1 ölü

Avustralya'da bir oklun yakınlarında düzenlenen bıçaklı saldırıda bir erkek çocuk hayatını kaybetti, bir çocuk yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fotoğraf: Arşiv/ AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avustralya'nın Sidney kentindeki bir okulun yakınlarında birden fazla kişinin bıçaklandığı bir saldırı yaşandı. Saldırıda genç bir erkek çocuğun hayatını kaybettiği, bir diğer erkek çocuğun ise ağır yaralandığı açıklandı.

The Guardian gazetesinin aktardığına göre, Sidney'in güneyindeki Doonside'da yaşanan olayın ardından Yeni Güney Galler Eyalet Polisi bir kişiyi gözaltına aldı.

BIÇAKLA YARALANAN İKİ GENÇ, POLİS MERKEZİNE GİTTİ

Olayla ilgili paylaşılan bilgilere göre, acil durum servisleri, gelen ihbar üzerine bugün yerel saatle 15.40 sıralarında Power Street sokağındaki okulun yakınlarına intikal etti. Polis memurları olay yerine gelmeden önce ise iki genç erkek çocuk, Blacktown polis merkezine gitmişti. Bıçakla ağır yaralanan çocuklar, tedavi altına alındı. 

Çocuklardan biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğer çocuk hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, okul yakınlarındaki ve polis merkezindeki olay yerlerinde inceleme yaptıklarını bildirdi.

(DIŞ HABERLER SERVİSİ)