İş seyahatleri için lüks konaklama hizmeti

İstanbul’un ticaret merkezlerinden biri olan Şişli’de yepyeni bir konaklama imkanı sizleri bekliyor. Özellikle iş gezilerinizde tercih edebileceğiniz konforlu Şişli günlük kiralık daire seçenekleri ile tüm toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olan bir konumda konaklama deneyimini yaşayabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol

Şişli günlük kiralık daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle hizmetinize sunuluyor. Odalarda rahatlıkla çalışabilmeniz için çalışma masaları bulunmakta. Ayrıca yüksek hızlı internet bağlantısı, 7/24 sıcak su, çay-kahve makinesi gibi birçok olanağa ev sahipliği yapan Şişli günlük kiralık daire seçenekleri tüm ekibinizle nezih bir konumda konaklayabilmeniz için ideal özelliklere sahip. Şişli günlük kiralık ev seçenekleri, otel ve pansiyon seçeneklerinin yanında daha ekonomik ve konforlu bir konaklama seçeneği olarak karşımıza çıkmaktadır.

Şişli günlük kiralık evlerde odalar düzenli olarak profesyonel temizlik ekipleri tarafından dezenfekte edilmektedir. Ayrıca nevresim, çarşaf ve havlu gibi kişiye özel eşyalar günlük olarak yenileriyle değiştirilmektedir. Temizlik konusunda oldukça hassas olan işletme sahipleri bu konuda oldukça titiz davranmaktadır. Şişli günlük kiralık daireler metrobüs ve otobüs duraklarına yürüyerek ulaşma imkanı sağlamaktadır. Aynı zamanda Cevahir AVM’ye de hiçbir araç kullanmadan ulaşabilirsiniz. Konum itibariyle şehrin merkezinde yer alan Şişli günlük kiralık ev seçeneklerine farklı ilçelerden 24 saat ulaşım imkanı bulunmaktadır. Şişli günlük kiralık dairelerde fazlasıyla dikkat edilen konulardan bir diğeri de güvenliktir. Nezih bir konumda yer alan Şişli günlük kiralık dairelerde rahatlıkla konaklayabilirsiniz. Son yıllarda günlük kiralık dairelere olan talep hızlı bir artış göstermektedir. Bunun en önemli sebeplerinden biri otellerin düşük standartta ve yüksek maliyetlerle hizmet vermesidir.

Günlük kiralık dairelerdeki asıl amaç misafirlerin kendi evlerinin konforunda konaklayabilmesidir. Bu amaçla Şişli günlük kiralık daire seçenekleri özenle dekore edilmiştir. Eşyaların tamamı yenidir ve düzenli aralıklarla tüm eşyalar yenilenmektedir. Daire içlerindeki diğer imkanları sayacak olursak; LCD Ekran televizyon, mini şişelerde kişisel bakım eşyaları, klima, merkezi ısıtma sistemi, istenilen durumlarda bebek park yatağı, çay ve kahve makinesi, su ısıtıcı, tesisin hemen altında bulunan cafe ve restaurantlar. Şişli günlük kiralık evler iş toplantılarında da sıklıkla tercih edilmektedir. Evlerin sağladığı konfor ve rahat çalışma ortamı sayesinde tüm ekip kolaylıkla dinlenebilir. Tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek özenle hazırlanmış olan Şişli günlük kiralık evlerde konaklamak için tek yapmanız gereken irtibat numaralarından yetkililere ulaşıp rezervasyon yaptırmaktır. Konaklama tarihiniz geldiğinde kimlik belgenizle beraber tesise giderek bu ayrıcalıklı konaklama deneyimini yaşamaya başlayabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için http://www.sisligunlukevkiralama.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İLANDIR