Şevket Çoruh'tan 'Arka Sokaklar' açıklaması: Yoruldum

Oyuncu Şevket Çoruh, "Arka Sokaklar" dizisinden neden ayrıldığını açıkladı. Çok yorulduğunu söyleyen Çoruh, "Tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- "Arka Sokaklar" dizisinde Komiser Mesut karakterine hayat veren oyuncu Şevket Çoruk, İnci Sözlük'ün YouTube kanalına konuk oldu. Programın sunumu "Çakallarla Dans" serisinin Senaristi Ali Tanrıverdi tarafından yapıldı.

İzleyicilerin gönderdiği soruları yanıtlayan Çoruh, diziye geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili bir soruyu şöyle yanıtladı:

"Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama... Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş."

'ÇOK YORULDUM'

Diziden neden ayrıldığı sorusuna da yanıt veren Çoruh, "Tabi ki çok önemli ama 17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana... Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen... Asıl sebep de bu aslında." dedi.

Tiyatroya biraz daha özen göstermek istediğini belirten oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)