Sevgililer Günü kahvesi: Bir aşkın kırk yıl hatırı olsun

Elektronik ticaret sitelerine göre, Sevgililer Günü için en çok tercih edilen ürünlerin başında kahve çeşitleri ve kahve makineleri geliyor.

Fotoğraf: Pixabay
Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Elektronik satış sitelerinden yapılan açıklamalarda,  Sevgililer Günü'nde kahve ürünlerinde adet bazında ciddi artış olduğuna dikkat çekildi.

AA'nın haberine göre, Sevgililer Günü için telefondan tablet, kişisel bakım ürünleri ve aksesuar kategorilerinde pek çok ürün grubunda farklı kampanyalar gerçekleştirildi, özellikle küçük ev aletleri kategorisinde farklı fırsatlar öne çıktı. 

En çok talep edilen ürünler ise kahve ve kişisel bakım ürünleri oldu. Teknosa Kategori Yönetimi ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Yenginer'e göre, kahve ürünlerinde adet bazında ciddi artış mevcut. Özellikle espresso ve kapsül ürünlerine ilgi yoğun. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da saç bakım ürünleri ilgi odağı olmayı sürdürüyor. 

Geçen yıla göre sepet tutar ortalamasında her kategoride artış olduğuna dikkat çeken Yenginer "Üst kategori bazında kahve ön plana çıkıyor. Geçen aya kıyasla sepet ortalamasında bir düşüş olsa da saç kurutma ve saç şekillendirme ürünleri de ilgi görmeye devam ediyor." diye konuştu.

(EKONOMİ SERVİSİ)