Sergen Yalçın'ın 'yeni takımı belli oldu' iddiası: Düşünme aşamasında

Fenerbahçe iddiaları sonrası Sergen Yalçın'ın Azerbaycan takımı Neftçi Bakü ile anlaştığı öne sürüldü. Yalçın cephesinden ise "Teklifler var. Doğru kararı vermek için düşünme aşamasında" yanıtı geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş'tan sonra takım çalıştırmayan, adı son günlerde sıkça Fenerbahçe ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın'ın Azerbaycan yolcusu olduğu öne sürüldü. 

Azerbaycan’da yayın yapan CBC Sports TV, Yalçın’ın Neftçi Bakü ile anlaştığını iddia edildi. Haberde Neftçi Bakü’nün Sergen Yalçın ile her konuda anlaştığı ve iki gün içinde resmi açıklamanın yapılacağı ifade edildi.

‘1.5 MİLYON EURO'YA ANLAŞTI’

Haberde ”Azerbaycan şirketi SOCAR’ın başkanı Rövşan Najaf, aynı zamanda Neftçi Bakü’nün sahibi. Sergen Hoca, yıllık 1.5 milyon Euro kazanacak. Çok ciddi bir bütçe de yardımcılarına ayrılacak.” ifadeleri yer aldı. 

‘TEKLİFLER OLDUĞU DOĞRU’

İddianın ardından Sergen Yalçın cephesinden de açıklama geldi. Yalçın'a yakınlığı bilinen Hakan Korkmaz Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sergen Yalçın'a yurt içinden ve yurt dışından tekliflerin geldiği doğrudur fakat anlaştığı yönünde basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sergen hoca teklifleri değerlendirip doğru kararı vermek için düşünme aşamasında. Basında çıkan anlaştı haberlerine itibar etmeyiniz.” (HABER MERKEZİ)