Sergen Yalçın'dan Aboubakar anısı: Ne oldu ya, vuruldu mu bu dedim

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, şampiyon oldukları sezonda Sivas deplasmanında Vincent Aboubakar'ın yaşadığı sakatlık anlarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde yaşadığı Vincent Aboubakar anısı sosyal medyada gündem oldu. 

TV100'e konuk olan Sergen Yalçın, 2020-21 sezonunda sakatlığı nedeniyle çok konuşulan Aboubakar ile ilgili Sivasspor deplasmanında yaşanılanları şöyle anlattı:

"Anlatmayacaktım ama anlatacağım... Sivas'a maça gittik. Aboubakar sakattı, buna baskı yaptılar oyna diye. Bu da 'Tamam ben oynayacağım kendimi riske atacağım' falan dedi. Maç başladı, zaten hiçbir şey yapmıyor. Depar bile atmıyor, koşmuyor. Çok rutin oynuyor. Dakika 44'e falan geldi, bir pozisyon oldu bu kendini yere attı 'Aah!' diye bağırmaya başladı.

Dedim 'Ne oldu ya, vuruldu mu bu?' dedim. Benim maçta çapraz bağlarım falan koptu. Böyle bir acı hissetme modeli yok, olamaz yani. Sakatlandım dersin, devreye bir dakika var zaten. 'Hocam beni değiştir' dersin. Öyle hareketler yaptı ki sahada, ben güleceğim ama kendimi zor tutuyorum. Kamera çekiyor rezil olacağız. Dedim herhalde vuruldu bu, tribünden falan ateş ettiler bir bakın buna... O kadar abartmaya da gerek yok."

DAHA DA OYNAMADI

Aboubakar, söz konusu Sivas deplasmanından sonra daha Beşiktaş forması giymedi. Aboubakar'ın 26 maçta 15 gol attığı sezonda Beşiktaş Sergen Yalçın yönetiminde ligi şampiyon tamamladı.

BOTOKS YANITI

Yalçın, uzun bir aradan sonra çıktığı programdaki görüntüsüyle dikkat çekti. Botoks yaptırıp yaptırmadığına yönelik soruya Yalçın şöyle yanıt verdi: “Botoks değil, göz kapaklarım ve gözaltlarımdan ameliyat oldum. Hala geçmedi. Botoks yaptır diye çok ısrar ediyorlar ama düşünmüyorum.”

(HABER MERKEZİ)