Serdar Ortaç'tan sağlık durumuyla ilgili açıklama: Sol ayağıma bir daha inme geldi

Şarkıcı Serdar Ortaç katıldığı bir etkinlikte MS hastalığıyla ilgili konuştu. Ortaç, geçirdiği son atak nedeniyle artık bisiklet süremediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MS hastalığıyla (Multipl Skleroz) mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, "Kutsal Damacana 4" filminin galasında konuştu. Geçirdiği son atak nedeniyle artık bisiklet süremediğini söyleyen Ortaç, "Artık bisiklet de süremiyorum, sol ayağıma bir daha inme geldi. 1 buçuk senedir binmiyorum" diye konuştu. 

Ortaç sözlerine şöyle devam etti: "Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet de süremiyorum, sol ayağıma bir daha inme geldi. 1 buçuk senedir binmiyorum."

'KENDİ FİLMİM YAPILIYOR'

Sohbet sırasında hangi tür filmleri izlemeyi sevdiğinden söz eden Ortaç, "Gençken komedi izlerdim. Şimdi savaş filmleri seyrediyorum, ara sıra da belgesel" dedi. Şarkıcı, "Hayatınızın film yapılmasını ister misiniz?" sorusunu da, "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandıracak. Hayatımı yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış" diyerek yanıtladı.