Serdar Dursun'dan Fenerbahçe'ye veda

Fenerbahçe'den Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun, veda mesajı yayınladı, Başkan Ali Koç ve taraftarlara teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'den ayrılarak Fatih Karagümrük'le anlaşmaya varan forvet oyuncusu Serdar Dursun, sarı-lacivertlilere veda etti. Sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, güzel anıların güzel vedaları hak ettiğini belirten Serdar Dursun, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Fenerbahçe ailesi, 2 seneyi aşkın süredir sarı-lacivertli formayı taşımak, Fenerbahçe için başarıdan başarıya koşmak benim için büyük bir onurdu. Formayı üzerime giydiğim her saniyenin sonunda taraftarımıza koşmanın hayaliyle oynadım ve sizlerle Türkiye Kupası'nı kazanmanın gururunu yaşadım. Sizlerle paylaştığım bu süre benim için unutulmaz anılarla dolu. Öncelikle başkanımız Sayın Ali Koç'a bana Fenerbahçe formasını giyme şansını verdiği için teşekkür ederim. Aynı zamanda birlikte mücadele ettiğimiz tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yöneticilerimize, bütün Fenerbahçe çalışanlarına ve büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim. Hepinizi çok özleyeceğim. Hoşça kalın."

DURSUN'UN FENERBAHÇE KARNESİ

31 yaşındaki forvet oyuncusu 2021 yazından Darmstadt'tan Fenerbahçe'ye transfer oldu. Dursun sarı-lacivertli formayla 64 resmi maça çıktı ve 19 gol attı. Bu süreçte milli takıma da seçilen Dursun, 10 maçta 7 gol attı. (HABER MERKEZİ)