Şenol Güneş'ten Talisca açıklaması: İstemek başka, gerçekler başka

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, takımın eski yıldızı Talisca'yla görüşmesini anlattı: Çok özlediğini söyledi. 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş'ta UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçlarının yanı sıra yeni sezon hazırlıkları da sürüyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada transfer çalışmalarına da değindi. "İlk resmi maçlarımızı oynadık. Neftçi Bakü ile devam edeceğiz." diyen Güneş şöyle konuştu: "Rakibimiz teknik, iyi bir takım. Futbol adına hem bizim için hem onlar için iyi olacak. Renkdaşız. Güzel bir sahaları vardı. Tirana maçına göre daha iyi bir saha olacağını düşünüyoruz. Daha heyecanlı futbolseverler göreceğiz. Bizim onlara, onların bize yabancılığı yok. Bu turu geçmek istiyoruz. Takım da ona göre hazırlanıyor. Ante Rebic bireysel çalışmalarda olumlu. Takım idmanı yapmadığı için sıkıntısı var. Bizimle çalışmalara katıldı. Kuvvet olarak eksiği vardı. Maç performansı olarak tam hazır değil. Bu maçta sonradan koymak daha doğru olabilir. Ama onun kararını 2 gün sonra vereceğim. İyi çalışıyor."  

'TALİSCA ÇOK ÖZLEDİĞİNİ, GELMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ'

Takımın eski yıldızı Anderson Talisca ile görüntülü konuştuğunu söyleyen Güneş "Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon eurodan aşağı değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevkiyi alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey." ifadelerini kullandı.

Sakatlıkları bulunan Cenk ve Ghezzal'ın son durumuna ilişkin de açıklamalar yapan Şenol Güneş, şöyle devam etti: "Cenk Tosun burada, bizimle birlikte çalışıyor. Ağır bir sakatlık oldu. Durumu iyi. Perşembe o da zor görünüyor. Yetişse bile risk olabilir. İkinci maç ve lig için bakacağız. Belki o zaman oynama şansı daha fazla olur. Testleri iyi. Ghezzal ile ilgili devam ediyor. Bireysel koşulara başlıyor. Cenk uzun süredir çalışıyordu.  Ghezzal'ın da haftaya idmana çıkmasını bekliyoruz." (HABER MERKEZİ)