Semih Öztürk: Ardahan’ın duygularıyla oynadılar

‘Survivor Ekstra’ programının eski yorumcusu Semih Öztürk, 'Survivor All Star 2022'den elenen Ardahan Uzkanbaş için, ‘duygularıyla oynandı’ yorumunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR-' Survivor All Star' yarışmasında son elenen isim Ardahan oldu. Ardahan Uzkanbaş’ın elenmesinden sonra ‘Survivor Ekstra’ programının eski yorumcusu Semih Öztürk kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Ardahan’ın adadan ayrılmasını değerlendirdi.

Semih Öztürk paylaşımında "Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip, diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki 5 ay yatsalar, herkesi fırçalasalar da takım arkadaşları tarafından yine de yazılmayacaklar. Tebrik mi edeyim, ayıp mı diyeyim bilemedim" dedi.

‘ARDAHAN'IN DUYGULARIYLA OYNADILAR’

Öztürk ikinci paylaşımındaysa, "Bazı yarışmacılar hiçbir zaman tehdit görmedikleri Ardahan’ı bugünlerde 'kullanmak' için sakladılar. Yoksa Ardahan’ın varlığı ya da yokluğuyla ilgili bir duygu ya da düşünceleri hiçbir zaman olmadı. Ardahan’ın duygularıyla oynadılar ve bunu hiç acımadan yaptılar” dedi.