Seks oyuncağı kutusundan kafatası çıktı: 15 yıl hapis cezası

64 yaşındaki Carmen Merino isimli bir kadının İspanya'da yargılandığı dava gündem oldu. Seks oyuncaklarının olduğu kutudan kocasının kafatası çıkan Merino'ya 15 yıl hapis cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya’da yaşayan 64 yaşındaki Carmen Merino isimli bir kadın komşusu Mari’ye seks oyuncaklarını evinde tutmak istemediğini söyleyerek saklaması için bir kutu emanet etti. Kutu kokmaya başladığında Mari kutuyu açtı ve seks oyuncaklarının dışında çürüyen kafatası kemiklerini gördü. İddiaya göre Mari’nin durumu polise bildirmesinden sonra yapılan araştırmada kafatası kemiklerinin Merino’nun eşi Jesus Maria Branda’ya ait olduğu tespit edildi.

Çıkartıldığı mahkemedeki ifadesinde Merino, komşusuna evinde saklaması için içinde seks oyuncaklarının olduğu bir kutuyu teslim ettiği söyledi. Kocasını öldürdüğüne yönelik suçlamaları reddeden Merino, “Seks oyuncakları doğum günüm için aldığım hediyelerdi. Birinin gelip onu bulması fikri beni utandırdığı için onu Mari’den saklaması için rica ettim” dedi.

15 YIL HAPİS

Daily Mirror'dan Natalia Penza ve Rachel Hagan'ın haberine göre, Merino, eşinin kendi isteğiyle ortadan kaybolduğunu ve kesinlikle cinayetle bir ilgisinin olmadığını ifade etti. Bölgesel Cantabria Mahkemesi ise Merino'nun Şubat 2019'da kocasını öldürmekten suçlu bulmasının ardından yargılama dün devam etti. Mahkeme dün yaptığı açıklamada, Merio'nun 15 yıl hapis cezası aldığını duyurdu.