Seçil Erzan'ın ikinci savcılık ifadesi çıktı: 'Koluma serum takıp...'

'Fatih Terim Fonu'nda yargılanan Seçil Erzan, ikinci savcılık ifadesinde banka müdürleri tarafından koluna serum takılarak 'bu işleri' banka dışında yaptığını söylemesi için zorlandığını aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Teknik direktör Fatih Terim'in Denizbank Levent Şube Müdürü, aynı zamanda kendisinin de bir dönem finans danışmanı olan Seçil Erzan'a 300 bin dolar vermesiyle başlayan ve 'Fatih Terim Fonu' olarak anılmaya başlayan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Buse Terim ve Selçuk İnan'ın da olduğu çok sayıda kişinin adının geçtiği dolandırıcılık zincirinde yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

Milliyet'in haberine göre Seçil Erzan'ın ikinci savcılık ifadesi ortaya çıktı.  Erzan, Çorlu’daki evinde ele geçirilen, şahıslardan aldığı paralara ilişkin not kağıtlarıyla ilgili soruya, “Bu not kağıtlarını yazan meblağlar doğrudur. Fakat bu not kağıtlarından bizzat benim yazdıklarım doğrudur” cevabını verdi.

'KOLUMA SERUM TAKIP 'BANKA DIŞINDA YAPTIN' DEDİRTTİLER'

İfadesinde “Baskıya ya da bir tehdide maruz kaldın mı?” sorusuna ise Erzan, şu yanıtı verdi: “8 Nisan Cumartesi günü Denizbank Avrupa-1 Bölge Müdürü Sermin Hanım, Çorlu’daki evime geldi. Bana ‘Burada kalmayabilirsin, otelde ya da istersen benim evimde de kalabilirsin’ dedi. Yanında koruma gibi birileri vardı. Geldikleri araçlar bankanın araçlarıydı. 9 Nisan’da beni korumalar eşliğinde Zincirlikuyu’daki Denizbank Genel Müdürlüğüne götürdüler. Koluma serumlar takılarak bana ‘bu işi banka dışında yaptın’ diye söylettirdiler. Tam olarak Sermin Tekin, ve Genel Müdür Yardımcısı vardı” dedi. (HABER MERKEZİ)