Sean 'Diddy' Combs'a yeni bir 'cinsel saldırı' davası açıldı

Rapçi ve müzik yapımcısı Sean "Diddy" Combs'a cinsel saldırıya uğradığını iddia eden bir kadın tarafından dava açıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rapçi ve müzik yapımcısı Sean "Diddy" Combs tarafından 1991 yılında cinsel saldırıya uğradığını iddia eden bir kadın, rapçiye dava açtı. Şikayet dilekçesinde, cinsel saldırının Puff Daddy adıyla da bilinen Combs ile bir randevuya çıktığında gerçekleştiği iddia edildi. 

BBC'nin aktardığına göre, rapçinin bir temsilcisi, son iddiaların "uydurma ve güvenilmez" olduğunu savundu. BBC'ye yazılı açıklama yapan sözcü "Bu tamamen para elde etme çabası, başka bir şey değil" dedi.

AVUKAT: MÜVEKKLİMİZ HASARDAN KURTULAMADI

Şikayet dilekçesinde, şarkıcının bir video klibinde de yer alan Joi Dickerson-Neal adlı bir kadın, Combs ile tanıdıkları aracılığıyla tanıştığını belirtti. Şikayete göre Neal, 3 Ocak 1991'de Combs ile New York'un Harlem bölgesinde çalıştığı bir restoranda buluşmayı "istemeden" kabul ettiğini belirtti. Neal, daha sonra da rapçinin kendisini şehirdeki birkaç işini hallederken kendisine eşlik etmeye "zorladığını" söyledi.

Neal, bu süreçte rapçinin kendisine uyuşturucu madde verdiğini, daha sonra kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Neal, daha sonra Combs'un cinsel saldırıyı gizlice filme alıp başka insanlara da izlettiğini öğrendiğini belirtti. Neal şikayetinde, cinsel saldırıdan sonra hayatının düşüşe geçtiğini, psikolojisinin bozulduğunu ve üniversite öğrenimini bıraktığını savundu.

Dava, New York eyaletinde zaman aşımına girdikten sonra bile cinsel saldırıya uğradığını iddia edenlerin dava açabilmesine izin veren yasadaki sürenin bugün dolmasından bir gün önce açıldı. Neal'in avukatlarından Jonathan Goldhirsch, "Müvekkilimiz Combs'ın yıllar önce yarattığı hasardan kurtulamadı" dedi. 

Combs, geçtiğimiz günlerde R&B şarkıcısı Cassandra "Cassie" Ventura'nın cinsel saldırı suçlaması karşısında mahkeme dışında uzlaşmaya gitmişti.