'Sarmaşık Zamanı'nın afişi ve ilk tanıtımı yayınlandı

Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı "Sarmaşık Zamanı" dizisinin afişi ve ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Çekimleri İstanbul’da devam eden yeni TOD dizisi "Sarmaşık Zamanı"nın afişi ve ilk tanıtım videosu yayınlandı. Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor.

Savaş Korkmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı, idari yapımcılığını OM CONTENT’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğit Kirazcı’ya, Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin, Tilbe Saran, Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray ve Yılmaz Sütçü gibi isimler yer alıyor.

Dizinin konusu şöyle:

Mutlu bir evliliği, sevdiği bir işi olan Ezgi, bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başladı. Kocası Kerem, gerçekte nasıl bir insandı? Görünüşte mutlu olan evlilikleri belki de dağılmanın eşiğindeydi. Ezgi, duyduklarına mı, gördüklerine mi yoksa hissettiklerine mi inanması gerektiğini bilmiyordu. Sorgulamalarının sonucunda Ezgi kendini bir karakolda bulacaktı. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir miydi? 

Dizi, Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki 20 ülkenin tamamında aynı anda yayınlanacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)