Sarıyer'de boğmaya çalıştığı köpeği önce yüksekten atmış

Sarıyer'de bir sokak köpeğini boğmaya çalışan E.Ç.K'ye ait yeni görüntülerde, köpeği önce yüksek bir yerden attığı ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, E.Ç.K., köpeği buradaki boşluktan aşağı attı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sarıyer'de E.Ç.K'nin bir sokak köpeğini boğmayan çalışmasıyla ilgili olayda yeni güvenlik görüntüleri ortaya çıktı. Buna göre, E.Ç.K., köpeğe eziyet ettikten sonra onu yüksek bir yerden atıyor. Daha sonra yakaladığı köpeği boğmaya çalışıyor.

DHA'nın haberine göre, olayla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. E.Ç.K.'nin cep telefonuna yansıyan görüntüleri öncesi de köpeği dakikalarca boğmaya çalıştığı görülüyor. Elinden kaçırdığı köpeği merdiven boşluğuna atan saldırgan köpeğin yaralanmasına neden oluyor. Kaçmaya çalışan köpeği tekrar yakalayan saldırgan boğmak için üzerine oturuyor. Bu sırada mahalle sakinleri durumu fark ederek tepki gösteriyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün olay yerinde yaptığı incelemede, şüpheli E.Ç.K. tespit edilerek Cumhuriyet Mahallesi'nde yakalandı. E.Ç.K. hakkında '5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet' suçundan sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)