Sarıgül: Sandıktan ne hayırlıysa o çıksın

Erzincan'da oyunu kullanan CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Seçimlerin Erzincan’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimin kazananı Türkiye olsun, Erzincan olsun" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CHP Erzincan Belediye Başkanı adayı Özge Vataner Özege ile geldiği Mengüceli Mahallesi Milli Egemenlik Anadolu Lisesi'nden çıkarken basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

"Erzincan’da siyasi nezaket içerisinde bir kampanya geçirdik" diyerek bu ortamı sağlayan kamu yöneticilerine, emniyet güçlerine ve parti teşkilatlarına teşekkür eden Sarıgül, seçimlere giren bütün adaylara başarılar diledi.

"Adaylar konuştu, sıra seçmende" diyen Sarıgül şunları söyledi:

"Türk halkı yerel yöneticilerini seçecek. Seçilenlerde halkımızdan aldıkları yetki ve vekaletle o şehri yönetecekler. Demokrasinin halkın günlük hayatına yansıdığı yerler yerel yönetimlerdir.

Seçimlerin Erzincan’ımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimin kazananı Türkiye olsun, Erzincan olsun. Sandıktan ülkemiz için, Erzincan için ne hayırlıysa o çıksın. Yaşasın demokrasi, yaşasın Cumhuriyet…

Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın."