Sarıgül CHP'ye, Düzce teşkilatı AK Parti'ye gitti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün CHP'den Erzincan Milletvekili Adayı olması sonrası partinin Düzce teşkilatı AK Parti’ye katıldı.

Google Haberlere Abone ol

Özel Çelik

DÜZCE - Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Sezgin Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bazna, Milletvekili adayı Ercan Kızılcaoğlu, Teşkilat Başkanı Hakan Karslıoğlu, Kadın Kolları Başkanı Selda Hanım ve 40 parti üyesi istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

‘CHP’NİN HDP İLE İTTİFAKI BENİ RAHATSIZ ETTİ’

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in de hazır bulunduğu rozet takma töreninde konuşan Sezgin Aktaş, “Bizim HDP’nin desteklediği bir oluşumun içinde olmamız mümkün değildir. Bu kadar net söylüyorum. CHP, HDP ile ittifak halindedir, bu ittifak beni rahatsız etmiştir. Bu sebeple en doğru siyasetin Cumhur İttifakı içinde yapılacağına inanarak Türkiye Değişim Partisi’ndeki görevimden istifa ederek AK Parti saflarına katılmayı ve siyaset yapmayı tercih ettim. Benimle birlikte bu yolda yürüyen Merkez İlçe Başkanım Mehmet Bazna ve parti üyesi arkadaşlarımla aldığımız kararla, bu mübarek Kadir Gecesi’nde mübarek bir yola çıktığımıza inancım tamdır. Düzcemize, AK Partimize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise AK Parti ailesinin her geçen gün genişlediğini ifade ederek “Sezgin Aktaş arkadaşımızın yaptığı çalışmaları yakından takip ettik. Hepimizin kırmızı çizgileri var ve Sezgin arkadaşımızla çizgilerimiz aynı. Kendilerini aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyduk. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.