Sanatçı Nilo'nun yeni sergisi Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı'nda

Sanatçı Nilo'nun yeni sergisi "Güncem", 16–28 Mayıs 2022 tarihleri arasında Ortaköy’de yer alan Hüsrev Kethüda Hamamı’nda ziyaret edilebilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sanatçı Nilo’nun yeni kişisel sergisi “Güncem”, 16 Mayıs Pazartesi günü Ortaköy’de bulunan tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı’nda ziyaretçilerle buluşacak. Sanatçı yeni sergisinde daha önce sergilenmiş eserlerini yeniden yorumlayarak, farklı kompozisyonlarla sunuyor. 

1978’den bu yana Devrim Erbil, Atilla Tos ve Kasım Koçak gibi isimlerin atölyelerinde çalışan sanatçı Nilo, tam adıyla Nilüfer Tokay, bugüne kadar eserleriyle yurt içinde ve yurt dışında birçok karma sergide yer aldı. İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde kişisel sergiler açan sanatçının eserleri, İzmir Devlet Resim ve Heykel Müzesi, Emlak Bankası, İş Bankası, Akbank gibi kurumsal koleksiyonların yanı sıra özel koleksiyonlarda da yer alıyor.

Nilo’nun “Güncem” başlıklı kişisel sergisi 16–28 Mayıs 2022 tarihleri arasında Ortaköy’de yer alan Hüsrev Kethüda Hamamı’nda ziyaret edilebilecek. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)

.