Samsunspor Başkanı Yıldırım'dan Hulk açıklaması: Menajeri sordu, 'isterim' dedim

Süper Lig'in yeni ekibi Samsunpor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, Hulk ile ilgilendikleri iddialarını doğruladı. Yıldırım, menajerlerin önerdiği oyuncu için fiyatta anlaşamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Brezilyalı futbolcu Hulk iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Noyan Alper'e konuşan Yıldırım, "Menajerlerin teklifi oldu. Sordular, 'isterim' dedim. '2 milyon euro' vereyim dedim. Ama onlar 5-6 milyon euro istedi. O zaman harcama limiti bitti. Keşke olsa" ifadelerini kullandı. 

Hulk, devre arasında Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un da transfer listesine girmişti. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Allah'tan Hulk'u almamışız, geçen sene 6 milyon euroyu ödeyemezmişiz" şeklinde konuşmuştu.

BU SEZON 21 GOL ATTI, 5 ASİST YAPTI

36 yaşındaki yıldız oyuncunun Brezilya Serie A Ligi ekibi Clube Atlético Mineiro ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2024 yılına kadar devam ediyor.

Geçen sezon 35 karşılaşmada görev alan tecrübeli oyuncu 21 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Başarılı oyuncu kariyerinde Kawasaki, Sapporo, Tokyo Verdy, Porto, Zenit ve SH SIPG gibi takımlarının da formalarını giydi. (HABER MERKEZİ)