Salih Bademci: Çağatay Ulusoy ile sürekli yemek konuşuyoruz

Oyuncu Salih Bademci, 'Terzi' dizisinde başrolü paylaştığı Çağatay Ulusoy ile çalışmanın en kötü yanını anlattı. Sürekli yemek konuştuklarını belirten Bademci, "Birbirimizi gaza getiriyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Dilek Taşı' dizisinde başrolde yer alan oyuncu Salih Bademci, Defne Samyeli’nin YouTube programına konuk oldu. Bademci, birlikte rol aldığı Çağatay Ulusoy hakkında konuştu.

Bademci, "Çağatay Ulusoy'la çalışmak nasıl?" sorusuna, "Çağatay’la çalışmak çok güzel. Onunla çalışmanın tek kötü tarafı sürekli yemek konuşmamız. Ben de onun gibiyim ve birbirimizi gaza getiriyoruz. Sürekli ne yiyeceğiz öğlen, yemekte ne varmış, bir etçi var oraya mı gitsek diyoruz. Çağatay’ın iyi bir damak tadı var. Kendisi de yapıp yiyor" diye yanıt verdi.

Bu sözler üzerine Defne Samyeli de "Çağatay denince benim de aklıma yemekli bir anı geldi" dedi. Samyeli, "Sahneye çıkacağım. Kulis olarak kullandığımız ofis gibi bir yerdeyiz. Ortak arkadaşlarımız da var. Çağatay arkadaşlarla az sonra beni izleyecek diye düşünüyorum. Önlerinde sushiler var, dünyanın eti ve sushisi var. O sırada ben de kenarda kebap yiyorum. Bana 'Sen sahneye çıkmadan bu kadar yiyor musun?' diye sormuştu. Yan tarafta kebapçı vardı" ifadelerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)