Saldırı ve taciz davasında suçlu bulunmuştu: Jonathan Majors bir filmden daha çıkarıldı

Oyuncu Jonathan Majors, Grace Jabbari'ye saldırıdan suçlu bulunmasının ardından bir film projesine daha veda etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Creed III" filminde yer alan ABD'li oyuncu Jonathan Majors, koreograf Grace Jabbari'ye saldırıdan suçlu bulunmasının ardından Marvel Stüdyoları'ndan kovuldu. Majors, bir filmden daha çıkarıldı.

Variety'nin aktardığı habere göre, Mayors, basketbol oyuncusu Dennis Rodman'ın hayatını konu alan "48 Hours in Vegas" filminde Rodman'ı canlandıracaktı. Oyuncunun bu rolü de kaybettiği belirtildi.

Ne olmuştu?

Oyuncu Jonathan Majors, eski sevgilisi Grace Jabbari'ye saldırı suçlamasıyla gündeme geldi. Tüm iddiaları reddeden oyuncu Manhattan'da altı kişilik jüri tarafından suçlu bulundu. 

Yargıç Michael Gaffey, Majors'ın 'üçüncü dereceden kasıtlı saldırı' ve 'taciz' suçlamalarında alacağı cezasının 6 Şubat 2024'te belirleneceğini açıkladı. Bir yıl hapis cezası ile karşı karşıya olan oyuncunun, şartlı tahliyesinin söz konusu olduğu belirtildi. 

Marvel Stüdyoları bu kararın ardından oyuncu ile yollarını ayırma kararı aldı. 'Loki' dizisinde Fatih Kang karakterini canlandıran oyuncunun 2026 yılında "Avengers: The Kang Dynasty" adlı çizgi romanın beyaz perde uyarlamasında rol alacaktı.