Saldırı öncesi tepkisiyle gündem olan Belözoğlu: Sadece çok üzgünüm

Ankaragücü Başkanı Koca'nın hakem Meler'e saldırısı öncesi, teknik direktör Belözoğlu'nun tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Belözoğlu olay sonrası "Söylenecek bir şey yok. Sadece çok üzgünüm" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler sahada, Ankaragücü Başkanı Faruk Koa ve beraberindeki kişilerin saldırısına uğradı. Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte sahaya giren Koca Meler'e yumruk attı. Yanındaki kişiler ise Meler'in yüzüne ve vücuduna defalarca tekme attı.

Olay öncesinde Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun yaptıkları ise sosyal medyada gündem oldu.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’e saha kenarından tepki gösterdi. Belözoğlu’nu Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut sakinleştirmeye çalışırken, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sahaya girerek saldırıyı gerçekleştirdi.

'SADECE ÜZGÜNÜM'

Emre Belözoğlu, olayların ardından düzenlenen basın toplantısında ise soru almayacağını ve anlayış istediğini belirterek, "Bugün için hepinizden özür diliyorum. Söylenecek de hiç bir şey yok zaten. Sadece çok üzgünüm, başka bir şey söylemek istemiyorum." diye konuştu. (SPOR SERVİSİ)